Det er den førende streamingplatform på trods af fremkomsten af en stor konkurrent som Twitch – vi henviser til YouTube. Denne Google-ejede platform har formået at fastholde sin position, selvom streamere i stigende grad foretrækker at sende på den tjeneste, der blev lanceret af Amazon for et par år siden.
YouTube giver dig ikke kun mulighed for at se indhold, men også for at kommentere og dele det på dine sociale netværk. Retten til at blive glemt er en grundlæggende del af privatlivets fred ; mange mennesker har valgt at fjerne indhold under deres navn fra søgemaskiner samt fra websteder og videoportaler.
I denne vejledning forklarer vi, hvordan du sletter alle YouTube-kommentarer , da der i øjeblikket er flere muligheder tilgængelige. YouTube gemmer kommentarer ligesom videoer, så du hurtigt kan få adgang til dem i dit dashboard (på din profil).
Kan de alle fjernes på én gang?

Spørgsmålet har et svar, og i dette tilfælde er det et ret rungende nej. Hver kommentar vil blive fjernet manuelt , hvilket vil være lidt kedeligt, men det sikrer dens forsvinden. Vær forsigtig med stødende kommentarer; hvis dette sker, kan en af platformens moderatorer udelukke dig.
YouTube-konti har begrænsninger, hvis de er udelukket , men kanalskaberen kan også foretage flere handlinger, såsom at sende en kommentar til moderering, slette den eller endda rapportere den. Hvis du sletter en kommentar, vil den anden person ikke kunne interagere.
Kommentarer modtager også interaktioner; hvis du får mange stemmer fra fællesskabet, får du badges, så prøv ikke at slette dem, hvis de er nyttige. YouTube er et fællesskab bestående af skabere, der uploader indhold, men det er også vigtigt på grund af de mennesker, der ser og kommenterer på videoerne.
Slet kommentarer ved at få adgang til historikken

Den bedste måde at slette YouTube-kommentarer på er ved at få adgang til din kommentarhistorik. Dette giver dig større kontrol over alt, inklusive hvad du siger på denne populære platform. Når du har adgang til din historik, kan du se hver kommentar, startende med den nyeste og baglæns til den tidligste.
Det vil tage lidt tid at slette hver kommentar på denne side, men processen er hurtigere end du måske tror. I sidste ende bestemmer du selv, om du vil slette én, to eller dem alle , men du kan altid slette et par stykker ad gangen og fortsætte senere.
Gør følgende for at fjerne kommentarer fra YouTube-historikken:
- Den første ting vil være at få adgang til YouTube-historikken, for at gøre det, klik på dette link at gå direkte
- For at slette en kommentar skal du først finde den, du vil slette
- Til højre på siden, klik på "Mere", på ikonet med de tre vandrette prikker og vælg "Slet"
- Bekræft, at du vil slette det, og tjek, at det er blevet slettet, hvis det er tilfældet, kan du slette hver af dem på samme måde
Skjuler kanalen

Den eneste måde at fjerne synlige kommentarer fra YouTube er at skjule kanalen, selvom indholdet forbliver synligt for alle. Dette er ulempen: de videoer, du uploader, vil kun kunne ses af dig, indholdsskaberen.
For at skjule din kanal skal du bruge YouTube Studio. Dette værktøj er tilgængeligt til Android i Play Butik, men du kan også få adgang til det via nettet på studio.youtube.com. Når du er inde, har du adgang til kontrolpanelet , hvor du kan tilpasse alt til din kanal.
Hvis du vil skjule din YouTube-kanal , skal du gøre følgende:
- Start YouTube Studio-appen, eller gå til siden via browser
- På bagsiden til venstre skal du trykke på "Indstillinger"
- Vælg nu "Kanal" og derefter "Avancerede indstillinger"
- Klik på "Fjern indhold fra YouTube" nederst og vælg derefter "Skjul mit indhold"
Når du har skjult den, vil den være usynlig for alle, selv for dig, hvis du forsøger at få adgang til den fra ovenstående adresse, som normalt er under kanalens alias eller navn. Hvis du skjuler denne kanal, fjernes dine kommentarer fuldstændigt fra alle de kanaler, hvor du har kommenteret, så din konto vil blive midlertidigt suspenderet.
Skjuler indholdet fra selve applikationen

YouTube tilbyder en række funktioner, herunder muligheden for at skjule indhold . For at gøre dette skal du gå direkte til din kanal. Hvis du skjuler alle dine kommentarer, bliver de usynlige. Dette er en anden mulighed blandt mange tilgængelige, der minder om at skjule selve kanalen, hvilket er en hurtig løsning.
Skjulning af kommentarer vil ikke være synligt for nogen. Derudover, hvis du er blevet citeret, vil du heller ikke se de kommentarer, du har svaret på. Alle kanaler har denne indstilling , så hvis du beslutter dig for at aktivere den, skal du gå til dine kanalindstillinger, klikke på "Skjul mine kommentarer" og vælge alle kommentarer.
Enhver kommentar er vigtig, selvom det er værd at nævne, at hvis du har taget dette skridt, er det fordi du vil udøve din ret til privatliv, som er fundamental i alles liv, inklusive dit eget. Du kan også skjule hver kommentar, men det er ret besværligt. Muligheden er tilgængelig i YouTube Studio, den applikation/hjemmeside vi kan tilgå, når vi er registreret på YouTube, uanset om vi har oprettet en kanal på platformen eller ej.
Slet andres kommentarer
En anden vigtig funktion er muligheden for at moderere din kanal ; dette er essentielt, hvis du vil tiltrække og fastholde indhold. YouTube, ligesom andre platforme, giver dig mulighed for at slette indhold helt, men ikke redigere det, da redigering ville være en betydelig opgave, hvis du modtager et stort antal indsendelser dagligt.
For at slette en kommentar fra din kanal, når du modtager en, har du mulighed for at moderere den. Før den er synlig for nogen, kan du vælge at offentliggøre eller slette den. Applikationen vil underrette dig om beskeden ; godkende eller afvise dem, du i sidste ende mener vil være relevante for dine følgere og dig selv.